top of page

Algemene Voorwaarden

Prijzen 

Alle prijzen vermeld op onze webshop zijn inclusief BTW. Het BTW-tarief hangt af van het gekozen artikel. Alle vermelde prijzen zijn in Euro en zijn de huidige prijzen. Eventuele prijswijzigingen in de toekomst kunnen niet worden verrekend.

De factuur van de aangekochte goederen en diensten wordt mee opgestuurd met de artikelen en via email verstuurd.

Verzending 

De bestelde artikelen worden binnen de 2 werkdagen verstuurd naar het opgegeven leveradres.

De bestelling wordt verstuurd via Bpost, we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen door derden.

De artikelen kunnen ook afgehaald worden in onze vestiging Driesstraat 55, 2880 Bornem. Gelieve dan even vooraf contact op te nemen via mail of op 0472 23 25 14 en laat weten wanneer we je mogen verwachten. 

Elke klacht met betrekking tot leveringen, retours, schade, ontvangen bestelbonnen, offertes en facturen of goederen zelf, moet online gebeuren via ons contactformulier of via margot@pressplaynow.be, binnen de acht dagen na factuurdatum. De klachtprocedure is aanvaard bij antwoord binnen de 24 uur van onze klantenservice. Indien de klacht schriftelijk moet verlopen, zal dat aangetekend gebeuren, ten laatste binnen de acht dagen na factuurdatum op straffe van onontvankelijkheid. Een ingediende klacht ontslaat de koper niet tot het uitstellen van de betaling van reeds vervallen facturen.

Betaling 

Alle betalingen dienen online te gebeuren via één van de voorgestelde betaalwijzen. Indien je zou kiezen voor afhaling kunnen de artikelen cash of via payconic ter plaatse afgerekend worden. Wijziging van leverwijze zal mogelijk kosten met zich meebrengen.

Retour 

Elk besteld artikel kan binnen veertien kalenderdagen worden teruggebracht of omgeruild  voor een ander artikel. Het artikel dient in de winkel ongebruikt te worden afgegeven in de originele verpakking samen met het retourformulier. De klant ontvangt een tegoedbon of kan het artikel omruilen voor iets ter waarde van hetzelfde bedrag.

De klant kan ook het artikel binnen de veertien kalenderdagen per post terugzenden. Het artikel dient dan te worden verpakt in de originele verzenddoos en  te worden afgegeven/verzonden aan volgend retouradres: Press Play, Driesstraat 55, 2880 Bornem. 

Eventuele kosten bij het verzenden zijn ten laste van de klant. Na afhandeling van de retour krijgt de klant een tegoedbon. 

Verkoopsvoorwaarden 

De verkoopsvoorwaarden staan online en worden geacht gelezen te zijn bij elke koop die afgesloten wordt. Het feit dat de koper onze algemene verkoopsvoorwaarden niet ontvangen mocht hebben in zijn eigen moedertaal, ontslaat hem niet van hun toepassing.

bottom of page